100 ord

Loggade nyss in på Lunarstorm och såg att jag hade fått mail.
Ett mail som delvis innehöll denna text:

Dina 100 ord blir publicerade!

Du har formulerat riktigt spännande och intressanta 100 ord. 
På Lördag 8:e maj kommer din text därför att publiceras på LunarStorms förstasida [Start/Nyheter] som har fler än 300 000 läsare dagligen. Så var beredd på många lunarmejl och ännu fler gästboksinlägg.


Och jag tänker.. WOOT xD!?
Detta innebär hur som helst att jag kommer att hamna på Lunarstorms förstasida, för andra gången ;).

Texten som ska läggas upp lyder så här:

Möjligheter

En person sa en gång till mig (med viss ironi) - "Du är galen, fullkomligt galen", och jag svarade - "Nej, jag ser bara möjligheterna som ingen annan vågar tänka på." För vi, jag och du, har faktiskt möjligheten att drastiskt förändra vårat liv. Varje minut. Köpa en engångsbiljett och bege sig iväg till ett annat land, bege sig ut och säga "hej" till en främling som kanske blir den viktigaste personen i ens liv och kanske framför allt så har vi ju alla valet att avsluta vårat liv - här och nu. Möjligheter - som få personer vågar se.


----

Det blir spännande xD..

Facebook - at last

Ja - då har man slutligen gett med sig för grupptrycket.. och skaffat Facebook..
*suck*
Jaja, blir nog bra det här :P. Nu är det gjort.

Slitage

Sjukt sliten är man i skrivande stund.
Det känns att ledigveckan är nära.
Sova efter jobbet.
Vända på dygnet.
Och förhoppningsvis hinna med en krogrunda bland massvis av esteter till kvällen :).

Efter imorgon är det ledigvecka, jag blir i stan och har (som vanligt) ingenting konkret planerat för tillfället - ni får gärna höra av er om ni har lust att göra något :D.

Norrländsk vår

Vid tre-tiden i fredags så var jobbet över och helgen tog äntligen sin början. Den var grymt efterlängtad. Tyvärr så var det bara en liten detalj med det hela - på morgonen hade jag vaknat upp och inte känt mig så bra. Jag började bli förkyld och kanske till och med en liten aning febrig - men det var sista dagen på jobbet för den veckan och såå sjuk var jag inte. Så jag tyckte att det var lika bra att gå.
Tyvärr ledde det till att jag inte alls mådde speciellt bra efter jobbet i fredags. När jag väl låste upp och klev in genom lägenhetsdörren så bestämde jag mig fort för att "den här helgen får jag ta det lugnt, så att jag blir frisk sen till måndag." Det uteslöt krogen och la ribban för helgen kan man säga.. Fredagen fortsatte sedan och blev till en lugn hemmakväll och jag såg två filmer - American Psycho och Trollkarlen i Oz (från 1939 ;D) - innan jag la mig till sängs.
Lördagen fortsatte i ungefär samma tempo och stil - och till kvällen kom Laha och Bulba (som för övrigt käkade vindruvor till middag) förbi och lirade lite Xbox 360 och Magic. Sedan ville dom inte hälsa på i min lägenhet längre och drog hem till sig. Och istället för att dra ut på krogen under den sena kvällen så blev det att jag satt inne med kompisarna på teamspeak och spelade istället xD. Nördigt värre. Dock så gick jag och la mig redan klockan ett - så det var lite duktigt :).
Och nu till det jag egentligen ville komma fram till.
Idag (Söndag) verkade det som att det skulle bli ännu en händelselös dag hemma framför datorn bara. Vännerna var antingen bortresta eller upptagna på annat håll och jag visste inte riktigt vad jag skulle göra. Plötsligt ringer morsan upp och frågar om jag ska hänga med på skotertur - inom en timme. Jag tackar "ja :D!" och tänker först efter senare huruvidare det var en bra idé eller inte - med tanke på att jag fortfarande är sjuk.
Jag drar i alla fall på mig skoterkläderna - och ganska snart så är jag, morsan, farsan och Tessi på väg.. iväg med skotern. Och när vi väl kommit fram, när pimpelhålet är borrat, morsan kikar ner i ett hål med det lilla fiskespöet ryckandes i handen, farsan försöker göra upp eld och Tessi stjäl hans pinnar (och grenar :O) och springer stolt omkring på isen med dem mellan tänderna. Medan jag bara står där i skoterkläder och solglasögon och bevittnar allt.
Då är det verkligen en riktig, norrländsk, vår :).
Yeas
Vårkänslor

Helgen

Den här helgen har livet varit galet.
Galet bra :D.
Med fredagens fest hos Jespa , invigningen av mina nya Converse, grön outfit och en härlig kväll/natt på krogen med en massa ös på dansgolvet :D.
För att inte tala om lördagens plötsliga början med frukost på Frasses, spännande klippning av mitt hår (det blev spännande i och med att det var första gången frisören klippte någons hår - och som för övrigt lyckades riktigt bra :D) och en trevlig filmkväll som avslut på dagen.
Eller varför inte söndagens äventyrliga promenad längs skoterspåren i den underbara vårsolen (som faktiskt värmde) och kvällens kommande strider i kortspelet Magic med min gode vän Laha :P? Sen så skadade det ju inte att inse först idag att jag faktiskt är ledig imorgon :P.
Sammanfattningsvis - en galet bra helg :D!
En nyklippt klagg
Jag - nyklippt :D

Vårkänslor

Jag var på det där trevliga fiket i stan
Tillsammans med dig
Jag hade mina vårkänslor med mig
Och då gjorde jag det -
Jag spillde ut mina vårkänslor på golvet
Som jag sedan fick torka upp
Och slänga i en sopkorg..


(För övrigt så har jag spenderat över 11 000 kronor denna vecka - och mer blir det xD)

RSS 2.0