Boken jag började på

För ungefär år sedan började jag skriva på någonting. Någonting som skulle bli större än vad jag någonsin skrivit tidigare. Jag började skriva och kom bara en kort bit innan jag la av, la det på hyllan och skulle göra det "sen". Och kanske sätter jag mig ner och fortsätter med den någon gång? Här är i alla fall en del från början av verket:
-
Fröet började sås och simtävlingen började. Miljontals deltagare skulle tävla denna dag om vem som kunde simma snabbast till ägget, för att överleva. Om jag skulle kunna resa tillbaka till den där dagen så skulle jag säga till mig själv att inte ha så bråttom – eftersom att det inte är någon vacker värld där ute. Jag hade bett mig att ta det lugnt istället och njuta av ögonblicket – och på så vis så hade det tagit slut redan där.
Men riktigt så blev det ju inte. På något sätt så lyckades jag tydligen vinna hela jäkla kapplöpningen. En chans på miljonen, och jag simmade rätt in i helvetet. Förmodligen stretade jag emot och blev knuffad över mållinjen – douchebags..
-
Det hade varit roligt att göra något utav det.
Någon dag ;)


RSS 2.0