Stockholm!

Imorgon bär det av mot Stockholm! Stannar där tills på Söndag..
Om någon nu skulle befinna sig i området och har lust att ses så är det bara att höra av er :D.
Blir nog awesome hur som helst ^^

IndoktriNation

Det var längesedan jag skrev något vettigt känns det som.
Hade inte tänkt skriva något intressant den här gången heller.
Bara en liten uppdatering på vad som händer för tillfället.
Det är Måndag och klockan är 08:51, jag har varit vaken i snart 15 timmar. Jobbet börjar 15:36 och jag har inga planer på att sova tills dess. Onsdag, Torsdag och Fredag jobbar jag 16 timmars-skift - kommer då knappt ha någon fritid under halva den här veckan som kommer. Men det blir bra med pengar sen..
-
Helgen har varit bra annars - det har hänt mycket, för en gångs skull.
Både bra och dåliga saker, men mest bra.
-
Förr tänkte jag och skrev om så mycket.
Så pass mycket så att det känns som att allting redan är sagt.
Det känns som att jag har kommit förbi den tiden då jag faktiskt funderade på livet.
Nu mera lever jag oftast bara, utan att stanna upp.

"När man var yngre var världen uppdelad i svart och vitt, men ju äldre man blir så märker man att det mesta i själva verket är grått.
Förr kunde jag skapa egna teorier om hur livet fungerade - nu kan jag inte komma på när jag hade en sådan idé senast. Alla saker jag var så säker på för några år sedan har börjat vackla.
Ens principer har töjts på tills de brast och jag märkte att det aldrig spelade någon roll egentligen - det var bara saker jag hade fått för mig.
Varje dag matas man med ideér och tankar om hur allting fungerar - hur man ska göra och vad man ska välja.
Och när ens barriär väl har rasat så strömmar allt detta in utan motstånd.
"Vi ska tömma dig på den du är och fylla dig med oss själva"

Frågan man ska ställa sig är: Gör det mig olycklig?
Är det inte skönt att leva i en värld där allting har ett svar?
I en vardag där man tror att man förstår, men i själva verket är blind.
Det som spelar roll är att man trivs.
För är det inte det som det handlar om i slutändan?
Att finna lyckan?
"Hela världen är så underbar, bara man får ett svar.
Hela världen är så underbar, när man är korkad, tom och glad."

Veckan som varit

Det känns som att det är dags för en uppdatering men jag vet inte vad jag ska säga riktigt.
Ledigveckan är slut och en ny period av jobb är på gång, som vanligt så har det varit en lugn och någorlunda trevlig vecka. Att vara ledig är ju alltid skönt men så här med facit i hand så borde jag gjort något vettigare. Jag vet inte vad, men något borde jag gjort. Eh.
-
Det har börjat bli ljusare ute, vilket är grymt skönt (fast om jag ska vara ärlig så har jag sovit under de flesta utav de ljusa timmarna den här veckan ;D). Det är nästan så att det börjar krypa fram lite vårkänslor, fram tills att dom blir begravda i en halvmeter snö och -23 grader förstås. Det är ju trots allt bara Februari än så länge, men jag längtar verkligen efter lite värme - på flera olika sätt.
-
Livet rullar på och än så länge så har det här året inte varit direkt spektakulärt. Jag känner mig (delvis) missnöjd med det förra året men om det fortsätter så här så kommer 2011 att bli sämre. Kanske beror det bara på att vi är inne i en relativt tråkig period utav året? När jag blickar framåt så ser året väldigt spännande ut med sina resor, festivaler och liknande - men det är liksom sen.
-
*Jag läser igenom vad jag skrivit än så länge och inser att jag låter överdrivet pessimistisk xD*
-
Det har ju också funnits många bra stunder den här veckan, faktiskt, dom har mina vänner stått för. Trevliga middagar ute på restaurang, spännande matcher i kortspelet "Magic: The Gathering", nybakta muffins till frukost och så avslutade jag veckan med gårdagens fartfyllda airsoftmatcher (bilder finns på facebook :P).
Så länge jag har mina vänner så klarar jag mig, och mår då ofta ganska bra till och med - tack för att ni finns där :).
-
Klockan är 04:30 och jag börjar jobbet om en och en halv timme. Gick och la mig tidigt igår så att jag skulle få sova ut - men vaknade för ungefär en timme sedan av mig själv. Skönt att slippa vakna av klockan på en måndagsmorgon. Och det är väl någonstans här som det börjar bli dags att avsluta det här väldigt intetsägande och pessimistiska inlägget. Nästa inlägg blir nog antagligen bättre :).

16 timmar drömmar

I natt sov jag cirka sexton timmar - och drömde samtidigt en massa konstigheter. I och med att jag vill lära mig lucid dreaming (http://sv.wikipedia.org/wiki/Klardr%C3%B6mmande) så har jag börjat föra drömdagbok - vilken jag tänkte dela med mig av åtminstone denna gång :). Mitt undermedvetna är random xD.
-'
Dröm 1
Mina "Neocube" magneter förvandlades till en kraftfull och farlig varelse. Lyckades dock tygla den för en stund med hjälp av en superhjälte och ett akvarium. Den kom dock lös och började ha sönder New York, samtidigt som det regnade "Ion Cannon" (feta, dödliga laserstrålar) över hela staden.
Dröm 2
Jag var hos Minna och skulle åka hem med bilen. Någon hade dock varit inne i den - var glitter över hela inredningen och det fanns en fransk flagga gjord av snö på rutan. Jag lekte detektiv (har läst och kollat för mycket Sherlock Holmes på sistone) och började följa efter fotspåren i snön. Eftersom jag var halvt vaken och medveten om att jag drömde bestämde jag följande:
  • Spåren ledde till grannhuset
  • Jag knackade på dörren och det visade sig att frun var ensam hemma
  • Hon var nyduschad och öppnade dörren i bara handduk
  • Hon ville ha sex med mig xD
Dröm 3
Jag, Björn och Emelie (som ibland var Felicia O_o?) var i min mormors hus och flummade omkring. Dom tofflade en del dock, vilket jag fann jobbigt, så jag gömde mig i en garderob och försökte sova. Dom hittade mig dock alltid direkt - hände två gånger. Sen hittade Björn en fascinerande gul lego-robot som han fastnade vid. Så jag och Emelie dansade helvilt en stund samtidigt som det sprutade konfetti och glitter omkring oss. Och på något vis klev vi in i någon slags portal som ledde till nästa dröm.
-
Dröm 4
Vi kom till en annan dimension som var lite som ett datorspel, där döden hade makten över oss. Det var en medeltida fantasymiljö, en slags gammal stad, där jag var tvungen att besegra fem "vågor" med monster för att kunna komma vidare. Första vågen kom och jag hittade en klubba som jag använde för att göra mig av med allt som kom i min väg. Andra vågen var svårare men för att klara mig bättre klättrade jag upp på en balkong. Jag hittade ett spjut som monstrerna (typ orcher) hade kastat emot mig tidigare, detta lyckades jag försvara mig med en stund. När det blev för mycket så bestämde vi (Jag och Emelie/Felicia) för att försöka fly.
-
Vi kom till en låst port som vi enbart kunde komma igenom genom att spela ett spel med döden. Det var ett antal frågor med tre svarsalternativ per fråga och vi fick välja om vi skulle svara var för sig eller som ett par. Om vi svarade fel tre gånger misslyckades vi. På någon underlig vänster hade vi kunnat undvika allt detta om vi hade klarat av GTA 4 innan. Någonstans här blev drömmen jobbig och jag vaknade.
-
Dröm 5
Tillbaka till mormors hus i tornedalen (många utav mina drömmar utspelar sig där). Jag och "Felicia" (mest random :S) sätter oss i en bil och ska (antagligen) åka hem. Hon kör, ganska snabbt, och hittar en väg som leder upp för ett berg. Vi kommer upp till toppen och plötsligt slutar vägen vid ett stup. Vi tvärnitar och hinner precis få stopp på bilen innan den åker ner över kanten. Vi kliver ut ur bilen och plötsligt är min lillasyster med.
-
Vi har bra utsikt. Till vänster om oss har vi skog och en bäck, rakt fram - mer skog, till höger en flod/fors som mynnar ut i en sjö. Nedanför oss får vi syn på en jägare, han har skjutit en tiger (vart han nu hittade den i Tornedalen O_o?) och har en tigerunge som följer efter honom. Lite längre bort kommer en stor mörk varelse emot oss, den liknar en blandning mellan en gorilla och en björn, och det spelas läskig musik i takt med dess fotsteg. Jag föreslår att vi borde åka därifrån. Så vi bär iväg bilen till vägen igen.
Jag vaknar?
-
Dröm 6
Jag sitter och käkar middag tillsammans med min släkt. Inget spännande.
-
Dröm 7
Jag och mina kompisar sitter på LAN och spelar något strategispel. Det går ganska bra för mig - men efter en stund märker jag att två utav mina motståndare har slutit en allians, vilket leder till att dom vinner spelet.
Jag blir sur och har ingen lust att spela längre.
Jag vaknar.
-
Som ni kanske märker så vaknade jag ett antal gånger :P. Funderade flera gånger på om jag skulle kliva upp men hittade ingen anledning som motiverade mig nog mycket för att inte fortsätta sova xD.
Målet är att kunna kontrollera alla mina drömmar >:D.
Klaggen har storhetsvansinne.

RSS 2.0