Rummet

Rummet - Hörsel/Doft/Känsel

Det första man lägger märke till när man kommer in i rummet är den elektroniska musiken som vibrerar genom luften. Om man lyssnar noggrannare så hör man datorns fläkt och surrandet från kylskåpet.
Det luktar människa i det här rummet. En doft av hem.
Man får passa sig för att inte snubbla över kablarna som ligger kors och tvärs över golvet. Kanske sätter man sig ner i en av skinnsofforna och känner den blanka ytan mot huden. Eller kanske slår man sig ner i den mjuka sängen? Det blir ofta för varmt här inne.


Rummet - Syn

Det är mörkt när man kliver in genom dörren till rummet. De tjocka mörkblåa mörkläggningsgardinerna blockerar ljuset utifrån. Lampan tänds i hallen. Till vänster är hatthyllan och klädhängaren. Det ligger och hänger mycket svarta plagg där. Till höger finns badrummet och trädörren som man kan stänga när man vistas där. När man kommit ut ur hallen så ser man skinnsofforna och vardagsrumsbordet i trä. Mitt emot sofforna står en stor platt-tv med spelkonsoler under. Gråa tapeter, ett skrivbord med en dator, ett gytter av prylar på skrivbordet och tavlor på väggarna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0